Om Forbrugerkonsulenten

Carsten Mejlvang - Forbrugerkonsulenten.dkForbrugerkonsulenten er resultatet af mange samtaler med gode venner og kolleger om hvordan det travle, moderne menneske får hverdagen til at hænge sammen når økonomien i perioder er stram.

Tilsyneladende er der ikke nogen smutveje der kan gør det muligt at slippe godt fra luksusfælden. Den mest sikre vej begynder med at gennemtænke sit forbrug og få det til at passe med den indtjening man nu engang har. Fx. ved at lave et famlie budget som en plan drømmen om det gode liv. For de fleste lyder det kedeligt og det er det også i begyndelsen. Men med tiden og lidt øvelse bliver det at trimme privatøkonomien både spændende og udfordrende. Der kan ligefrem gå sport i at lave et godt familiebudget. Helt nye økonomiske muligheder vil vise sig

Så betragt informationen på disse siger som inspiration til en hverdag med flere muligheder. Har du et godt tip eller nogle ideer du vil dele med andre så er du velkommen til at ligge en kommentar på bloggen. I medens vil jeg lede efter flere budget tips.

God fornøjelse

Forbrugerkonsulenten.dk